Blogi

Aika auringon!

23.06.2021

Kesäisin ihoa kannattaa helliä ulkoilmassa niin paljon kuin mahdollista, mutta ei suorassa auringonpaisteessa. Auringolta suojaaminen on tärkeintä mitä kesällä voi iholleen tehdä.

Sandaalikausi lähestyy meitä nopealla vauhdilla ja jalat voivat olla talven jäljiltä hurjassa kunnossa. Tässä blogissa kerrotaan, kuinka voit tehdä kotona itsellesi jalkoja hoitavan pedikyyrin. Mikäli jaloissasi on paljon kovettumia, halkeamia tai muuta ammattilaisen hoitoa vaativia ongelmia, kannattaa kääntyä koulutetun jalkahoitajan tai...

On yleinen harhaanjohtava ajatus, että kasvojen ihonhoidossa tarvittaisiin kymmeniä eri purkkeja ja purnukoita ja lukuisien eri tuotemerkkien tarjontaa. Ihonhoidossa pärjää yllättävänkin vähillä tuotteilla, kunhan tietää mitä omalle iholle kannattaa käyttää. Tässä asiassa osaa ammattilainen auttaa parhaiten.

Kasvojen iho on aina alttiina kaikille ulkoilman rasituksille. Tästä syystä iho tulisi suojata mahdollisimman hyvin. Tehokas ihon suojaaminen ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista ja kuivumista. Lisäksi se auttaa ihoa selviytymään vaativista olosuhteista sekä auringon haittavaikutuksilta.

Kylmä ulkoilma, kuiva sisäilma, runsas käsien pesu ja desinfiointi aiheuttavat käsille ja kynsille paljon harmia. Iho sekä kynnet kuivuvat, iho saattaa halkeilla ja kynnet voivat lohkeilla ja liuskoittua. Käsien hygieniasta tulee toki pitää erityisen hyvää huolta pandemian aikana, mutta niitä on muistettava myös hoitaa erityisellä hellyydellä.

Lymisan Hyvinvointipalveluiden verkkokauppa myy ainoana Suomessa Wellmaxx-tuotteita. Monelle tämä laadukas tuotemerkki on kuitenkin vielä täysin vieras. Tässä blogissa kerrotaan lisää Wellmaxxista sekä siitä, miksi sen tuotteet ovat niin hyviä, että niihin palaa aina uudelleen ja uudelleen.

Ihonhoidosta ja etenkin kasvojen ihonhoidosta on tullut megatrendi, joka jatkaa kehittymistään koko ajan. Nykymaailma on täynnä erilaisia ihonhoito-ohjeita, tuotteita, hoitoloita sekä mainontaa. Tietoa on saatavilla enemmän kuin koskaan ennen. Mitä tietoa sitten voi uskoa, jotta osaa hoitaa ihoaan oikein? Jatka tämän blogitekstin lukemista, niin...

Mieli ja keho kaipaavat jotain piristystä pimeään ja kylmenevään vuodenaikaan. Mikä olisikaan ihanampaa, kuin luoda itselleen tunnelmallinen mini-spa, jossa saa hoitaa itseään päästä varpaisiin? Tässä blogissa kerrotaan 10 kohdan vinkit, joiden avulla koti-span luominen onnistuu!

Moni törmää nykyään entistä useammin ihonhoidon ampulleihin. Mutta mitä ihmeitä nuo mystiset ampullit oikein ovat ja miten ne toimivat? Tässä blogitekstissä avataan ampulleiden maagista maailmaa, jatka siis ihmeessä lukemista.