Ihotyypit ja niille suositellut ampullit

 • Tunnetko ihosi vai oletteko vieraita toisillenne?

  Iho on kehomme suurin elin ja se on jokaisella ihmisellä täysin ainutlaatuinen. Iho tarvitsee yksilöllisesti räätälöityä hoitoa ja huolenpitoa. Ihosolumme uusiutuvat keskimäärin kuukauden välein.

  Jotta voisit hoitaa ihoasi sille sopivalla tavalla, edellyttää se ihotyyppisi ja sen tarpeiden tunnistamista. Ihotyyppi voi vaihdella elämän eri vaiheissa iästä ja ulkoisista tekijöistä johtuen. Johtoajatuksena voidaan pitää, että jokaisen iho tarvitsee kosteutusta ja suojaa.

  Ihonhoidossa kyse on enemmän hyvinvoinnin lisäämisestä ja tukemisesta kuin ulkoisesta kauneudesta. 

 • Kuiva iho

  Ihon pulmana on kosteuden tai talin puutos, joka aiheuttaa ihon ohuelle pinnalle kireyden tunnetta, herkkyyttä, hilseilyä ja jopa couperosaa. Epäpuhtauksia iholle ei juurikaan ilmesty ja huokoset ovat todella pienet, lähes huomaamattomat. 

  Iho reagoi herkästi vedelle, säätilojen ja lämpötilojen vaihteluille sekä ympäristön saasteille. 

  Tämä ihotyyppi hyötyy runsaasta kosteutuksesta, suojaamisesta sekä vahvistamisesta. 

  Suositellut ampullit: Hyaluron+Calcium, Hyaluron+Sea silk, Evening primrose

 • Ikäiho: ennenaikaisesti ikääntyvä ja kypsä iho

  Ikääntyessä iho ohenee ja sen kosteustasapaino muuttuu. Syntyy juonteita, ryppyjä ja värimuutoksia (pigmenttimuutokset). Juonteet ja rypyt syntyvät monesti ihoon kohdistuneista stressijohdannaisista tulehdusreaktioista. 

  Aiheuttajia ovat mm. stressi, auringonpalvonta, lämpötilavaihtelut, alkoholi, tupakointi sekä meikkaaminen liian raskailla tuotteilla. Iho ei ikääntyessään uusiudu kovin nopeasti luonnostaan. 

  Ihon ikääntymiseen vaikuttavat elämäntavat, perimä ja ympäristö. Hormonitoiminnan muuttuessa iho rasittuu entisestään ja tuolloin tarvitaan Anti-age tuotteita. Lisäksi tarvitaan tuotteita, jotka elvyttävät ihoa ja kiihdyttävät ihon nuorentumista, kohottavien ja tasoittavien ainesosien ansiosta.

  Tämä ihotyyppi tarvitsee kosteutusta, kiinteytystä, kohotusta ja elinvoimaa.

  Suositellut ampullit: Hyaluron+Calcium, Hibiscus, Sweet almond

Miehet - teitä ei ole unohdettu!

Myös miesten iho tarvitsee säännöllistä hoitoa. Tärkeää miesten ihonhoidossa on tarjota iholle kosteutta ja tasapainoa sekä suojaa.

Iho rasittuu parranajosta, stressistä ja ympäristön saasteista. Iho tarvitsee myös suojaa ikääntymistä vastaan.

Oleellista on käyttää tuotteita, joiden vaikuttavat aineet aktivoivat ja tehostavat ihon omia, luonnollisia toimintoja, näin ollen tukien ihon kosteutusta ja tasapainotusta.

Suositellut ampullit: Hyaluron+Aloe vera, Tea complex, Vitamins