Kaiken takana on naisyrittäjä

Hei,

Hienoa kun tulit yritykseni sivuille. Olen Netta Saarinen ja toimin yrittäjänä Lymisan Hyvinvointipalveluissa. Yritykseni on perustettu vuonna 2018. Aiempi urani oli kymmenen vuoden ajan varhaiskasvatuksen puolella kasvatus-ja johtotehtävissä.

Pitkäaikaisena haaveenani oli luoda kattava hyvinvointia käsittelevä sivusto, jonka kautta ihmisten olisi mahdollista saada ammattilaiselta apua ja vinkkejä kokonaisvaltaisen hyvinvointinsa lisäämiseen. 

Ennen sivuston luomista pidin hetken pientä hyvinvointihoitolaa, mutta sitten tuli aika luoda jotain uutta. Nykyinen kiinnostuksen kohteeni on auttaa ja konsultoida ihmisiä heidän omassa ihon- ja kauneudenhoidossaan sekä hyvinvoinnissaan. Tämä tapahtuu verkkokaupan tuotteiden avulla sekä henkilökohtaisen ihonhoitoneuvontavideopalvelun ja etänä tehtävän energianvälityksen kautta. Olen aina ollut kiinnostunut ihonhoidosta, kauneudesta ja oman hyvinvoinnin tukemisesta ja lisäämisestä. 

Käsitteenä hyvinvointi on laaja, se pitää sisällään kaikki elämän alueet. Yritykseni sivuston kautta ihmisten on mahdollista saada vinkkejä sekä inspiraatiota elämän eri osa-alueisiin. 

Julkaisen myös blogi-kirjoituksen joka kuukausi, aiheet liittyvät aina jollain lailla hyvinvoinnin lisäämiseen.

Maailmamme on suuressa muuttumistilassa ja se tarkoittaa myös sitä, että ihmisten kotona vietetty aika on lisääntynyt. Koti on tärkein paikka maailmassa, joten miksi et tekisi kodistasi omaa keidastasi? Tältä sivustolta saat ideoita myös kotiin liittyviin asioihin. 

Jokaisella on myös oikeus saada hoitaa ihoaan ja itseään oikein ja turvallisesti kotona, joten sitä ajatellen sivustolle on koottu laajasti siihen liittyvää materiaalia. 

Tässä tutkintojani, joiden tukemana toimin yrityksessäni.

Ammattitutkinnot:

Yrittäjän ammattitutkinto 2020

SKY-Kosmetologi ja Kosmetiikkaneuvoja 2018

SKY-etuliite tarkoittaa, että olen Suomen Kosmetologiyhdistyksen jäsen ja virallisesti tutkinnon suorittanut kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja

Korkeakoulututkinnot:

Sosionomi YAMK 2011, Valviraan rekisteröity

Sosionomi AMK 2006, Valviraan rekisteröity

Kurssit ja lisäkoulutukset:

Kundalini Reiki-Master 2019

Intialainen päähieronta 2018

Mentor-koulutus 2015

Esimiespassi 2012