Asiaa ampulleista

21.10.2020

Moni törmää nykyään entistä useammin ihonhoidon ampulleihin. Mutta mitä ihmeitä nuo mystiset ampullit oikein ovat ja miten ne toimivat? Tässä blogitekstissä avataan ampulleiden maagista maailmaa, jatka siis ihmeessä lukemista.

Moni brändi on lanseerannut viime aikoina markkinoille ihonhoidon ampulleja ja niiden mainostaminen sekä markkinoiminen ovat lisääntyneet. Vaikka ampullit ovat monelle täysin uusi tuttavuus, on niitä ollut olemassa kuluttajamarkkinoilla jo pitkän aikaa, etenkin Keski-Euroopassa. 

Osalle ampullit ovat tuttuja kosmetologin toteuttaman kasvohoidon yhteydestä, jossa ampullin sisältö usein laitetaan kasvojen iholle ennen hierontaa tai hoidon päätteeksi. Hieno asia on, että nyt vihdoinkin jokaisella kuluttajalla on mahdollisuus ostaa noita ihonhoidon pikkuihmeitä omaan käyttöön! 

Ampullit ovat yksittäispakattuja tehoainetiivisteitä/väkevöityjä seoksia. Niihin on tiivistetty rikkaimmat ainesosat, joilla saavutetaan nopea ja tehokas vaikutus. Ne ovat rakeenteeltaan pienimolekyylisiä, eli ne pääsevät imeytymään ihoon helposti ja myös hoitavat ihoa syvemmältä kuin vain pinnalta. Ampulli ei siis ole seerumi, vaan erittäin tiiviiseen muotoon laitettu tehoaineseos. 

Ampulleiden sisältö on yksittäisissä lasisissa ampulleissa ja sisältö tulee käyttää välittömästi avaamisen jälkeen. Yleensä ampullit suositellaan käytettäväksi kuurimaisesti, jolloin esim. seitsemän ampullin pakkauksen käyttämiseen kuluu yksi viikko. Tällä kuurimaisella tavalla iho saa niistä maksimaalisen hyödyn.

Ampulli laitetaan kasvojen iholle puhdistuksen jälkeen, ennen kosteusvoidetta. Ampulli riittää enemmän kuin hyvin voiteen alle, sen kanssa ei tarvitse enää käyttää seerumia tai kasvoöljyä. Ampullin voi laittaa päiväksi tai yöksi, mutta suosittelen käyttämään niitä yötä vasten, koska yön aikana iho tarvitsee runsaasti "rakennusmateriaalia (hoitotuotteista)" pystyäkseen uusiutumaan seuraavaa päivää varten.

Yritykseni verkkokaupan valikoimasta löytyy Wellmaxxin tehoampulleita jokaisen ihon tarpeisiin. Yhteensä kymmenen eri ampullia, joissa kaikissa on laadukkaita ja monipuolisia vaikuttavia aineita ihon vaativiinkin toiveisiin. 

Hyaluron+Aloe vera: Ihoa intensiivisesti kosteuttava, joka syväkosteuttaa ja rauhoittaa ihoa pitkäkestoisesti. Vaikuttavana aineena mm. aloe vera.

Hyaluron+Calcium: Ihoa maksimaalisesti kosteuttava, joka auttaa ihon kuivuusryppyihin. Vaikuttavana aineena mm. kalsium.

Hyaluron+Sea silk: Ihon kosteuden säilyttävä, joka huolehtii ihon omasta vedenkierrosta. Vaikuttavana aineena mm. merisilkki.

Hyaluron+Stem cell: Ihoa tehokkaasti uudistava, joka tukee ihon omia korjausmekanismeja. Vaikuttavana aineena mm. omenan kantasolu-uute.

Evening primrose: Ihon toimintoja korjaava, joka tasapainottaa ihon omaa, luonnollista toimintaa. Vaikuttavana aineena mm. iltahelokkikukka-uute.

Gingko biloba: Ihoa elävöittävä, joka aktivoi ja vahvistaa ihokudosta. Vaikuttavana aineena mm. neidonhiuspuu-uute.

Hibiscus: Ihon rypistymistä ehkäisevä, joka hoitaa ikääntyneen ihon juonteita ja ryppyjä. Vaikuttavana aineena mm. kiinanruusu-uute.

Sweet almond: Ihoa liftaava, joka vähentää ilmejuonteita ja tukee kosteustasapainoa. Vaikuttavana aineena mm. makea manteliuute.

Tea complex: Ihoa suojaava, joka vahvistaa ihon omaa vastustuskykyä. Vaikuttavana aineena mm. vihreä tee.

Vitamins: Ihoa energisoiva, jonka runsaat vitamiinit auttavat ihoa säilyttämään toimintonsa. Vaikuttavana aineena mm. c-vitamiini.

Nämä ihanaakin ihanammat Wellmaxxin ampullit todella toimivat, ovat riittoisia sekä helppoja käyttää. Kaikki pakkauksen sisältö on täysin kierrätettävissä: lasiampullit voi lajitella lasinkeräykseen ja pakkauslaatikon kartonki- ja pahvinkeräykseen. 

Sain ilon tutustua ampulleihin opintojeni aikana, jolloin pääsin näkemään niiden nopeat ja suotuisat vaikutukset iholle sekä niiden uskomattoman monipuolisuuden. Omassa käytössä ampullit ovat säännöllisesti, enkä enää vaihtaisi niitä mihinkään. Ihoni on voinut paljon paremmin säännöllisten ampullikuurien ansiosta. 

Jos iho tarvitsee nopeasti apua, ovat ampullit paras valinta siihen tarpeeseen!

-Netta Saarinen-