Mikä ihmeen Wellmaxx-tuotemerkki?

20.01.2021

Lymisan Hyvinvointipalveluiden verkkokauppa myy ainoana Suomessa Wellmaxx-tuotteita. Monelle tämä laadukas tuotemerkki on kuitenkin vielä täysin vieras. Tässä blogissa kerrotaan lisää Wellmaxxista sekä siitä, miksi sen tuotteet ovat niin hyviä, että niihin palaa aina uudelleen ja uudelleen.

Wellmaxx on saksalainen tuotemerkki, jonka juuret sijaitsevat Saksan Pulheimissa. Wellmaxx kuuluu osana suurta konsernia, jonka sisällä on myös muita tuotemerkkejä, kuten Devee, LiftMee sekä SUNMAXX. Näistä kaikista sarjoista voisi todeta, että parhaiten suomalaiselle iholle soveltuu sininen Wellmaxx hyaluron-sarja sen intensiivisesti kosteuttavien vaikuttavien aineiden ansiosta. 

Itse tutustuin tähän tuotesarjaan opiskeluaikoina ja pääsin itse näkemään, kuinka hyvin tuotteet toimivat asiakkaille toteutettujen kasvohoitojen aikana opiskelijahoitolassa. Usein hoidon jälkeen asiakkaan matkaan lähti pussillinen Wellmaxx-tuotteita myös kotikäyttöön. Olen itse käyttänyt Wellmaxx-tuotteita jo useamman vuoden ja ihoni kosteustasapaino on pysyvästi kohentunut niiden ansiosta. Olen myös tavannut työmatkallani Saksassa Wellmaxxin kansainvälisen myyntipäällikön Letizia Kupilaksen, jonka kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen olen ollut entistäkin vakuuttuneempi tuotteiden toimivuudesta.

Wellmaxx hyaluron-tuotesarja koostuu monipuolisista tuotteista, joissa on runsaasti ihoa kosteuttavaa ja silottavaa hyaluronhappoa. Alun perin hyaluronhappoa käytettiin lääketieteessä esim. haavojen, arpien ja nivelten käsittelyyn, kun taas esteettinen plastiikkakirurgia käyttää sitä injektioissa, joilla vähennetään syviä ryppyjä, muokataan kasvonpiirteitä tai täytetään huulia. Hyaluronhappo kosteuttaa erittäin tehokkaasti ja se pystyy sitomaan vettä jopa kolmekymmentä kertaa enemmän kuin ihosolut. Vanheneminen, fysikaalinen ärsytys, omat geenit ja vahingolliset ympäristöolosuhteet nopeuttavat luonnostaan tuottaman hylauronhapon vähenemistä.

Jotta iho voi säilyttää kimmoisuutensa ja vastustuskykynsä pidempään, on suositeltavaa, että ihon vanhenemista hidastetaan hyaluronpitoisilla ihonhoitotuotteilla. Se kosteuttaa intensiivisesti ja tekee ihosta siten kimmoisamman ja joustavamman sekä saa sen näyttämään raikkaalta. Lisäksi hyaluronhappo tukee solujen kasvua ja ärtyneen ihon uusiutumista. Hyaluronhappopitoiset tuotteet soveltuvat useimmiten myös herkälle iholle.

"Vesimagneetti" hyaluronhappo on keskeinen vaikuttava aine, koska hyaluronia sisältävät hoitotuotteet ensinnäkin aktivoivat ihon omaa hyaluronhapon tuotantoa syvemmissä ihokerroksissa tavoitteenaan täyttää sidekudosten soluväliaineet biohyaluronhapolla ja lieventää siten ryppyjä.

Lisäksi tuotteet sisältävät puhdasta hyaluronhappoa, joka vaikuttaa heti: pintapuoliset rypyt vetäytyvät ja iho vaikuttaa sileämmältä ja raikkaammalta, koska ihokerrokset saavat intensiivisesti hyaluronhappoa.

Hyaluronhaposta on tullut pysyvä osa esteettistä plastiikkakirurgiaa ja kosmeettista ihonhoitoa. Hyaluronhappo kuuluu eniten käytettyihin vaikuttaviin aineisiin taistelussa ihon vanhenemista vastaan ja ns. ryppyjen täytteenä se on jopa johtavassa asemassa.


Wellmaxx hyaluron-tuoteasarjasta löytyy ihon puhdistusvoide, kasvovesi, rakeellinen kuorinta, kaksi seerumia, päivä- sekä yövoide, silmänympärysvoide sekä neljä erilaista ampullia. Kaikki tuotteet soveltuvat päivittäiseen käyttöön, ovat riittoisia, imeytyvät nopeasti ja tuntuvat miellyttävältä iholla. Lisäksi osassa tuotteista on raikkaan huumaava tuoksu.

Ainutlaatuisen vaikuttavien aineiden yhdistelmän ansiosta Wellmaxx hyaluron on innovatiivinen kosteuttaja, joka auttaa tehokkaasti parantamaan ihon joustavuutta ja kimmoisuutta. Vaikuttava aine hyaluroni auttaa ihoa pitämään kosteuspitoisuuden täydellisessä tasapainossa ja huolehtii siitä, että iho näyttää raikkaalta ja terveeltä sekä tuntuu joustavalta.

Wellmaxx käyttää konseptinsa mukaisesti kaikille ihotyypeille ja kaikkiin ihon tarpeisiin samoja erityisen tehokkaita ja testattuja vaikuttavia aineita.


Suomalainen iho tarvitsee tehokasta kosteutusta ja hoivaa ympäri vuoden, mutta erityisesti talviaikaan. Monia hyaluronhappoa sisältäviä tuotteita on markkinoilla runsaasti ja valikoimaa on paljon. Kaikki tuotteet eivät kuitenkaan sisällä suuria määriä esim. hyaluronhappoa ja siitä huolimatta tuotetta voidaan markkinoida ja myydä sen avulla. Wellmaxx hyaluron-tuotteissa voi luottaa siihen, että vaikuttavia aineita on tuotteissa runsaasti ja tuotteiden toimivuus ja vaikuttavuus on testattu moneen kertaan. Moni sukulaiseni ja ystäväni on löytänyt avun ihon kuivuuteen juurikin näistä tuotteista. En itsekään enää vaihtaisi näitä mihinkään - tulokset kun puhuvat puolestaan peiliin katsoessa.

https://www.lymisan.fi/wellmaxx-hyaluron-tehoampullit/

-Netta Saarinen-