Uudistuneet Lymisan hyvinvointipalvelut - edelleen on lupa nauttia!

22.09.2020

Lymisan Hyvinvointipalveluiden historian ensimmäinen blogikirjoitus tulee tässä! Yritys on kokenut suuren uudistuksen viime kuukausina hoitolatoiminnan päätyttyä ja uuden verkkosivuston valmistuttua. Nyt on aika palvella asiakkaita uudella tavalla.

Maailmanlaajuinen Covid-19-pandemia on muuttanut maailmaamme pysyvästi. Vaikka pandemia luo uhkakuvia tulevaisuudestamme, saa se myös ajattelemaan asioita eri näkökulmista ja tarkastelemaan omia toimintamalleja. Aina kun yksi ovi sulkeutuu, niin toinen avautuu. 

Tämän yrityksen kohdalla Covid-19-pandemia vaikutti siten, että hoitolatoiminta päättyi. Samalla alkoi polku jonkun uuden luomiseen. Itselläni oli jo pidempään ollut mietinnässä suunnitelma, jonka avulla voisi auttaa ja opastaa etänä enemmän ihmisiä heidän hyvinvoinnissaan ja ihonhoidossaan sekä kauneusasioissa. Koronan myötä tuli aika laittaa tämä suunnitelma toteen ja nyt se on valmis. 

Uusi, monipuolinen ja kattava hyvinvointi-ja kauneussivusto, jossa on verkkokauppa, tämä blogi, inspiraatio-osio sekä runsaasti materiaalia ihonhoitoon ja hyvinvointiin liittyen. Olen todella innoissani tästä uudistetusta kokonaisuudesta. Sivuston kautta pääsen hyödyntämään ammattitaitoani ja osaamistani monipuolisesti.

Sivuston ideana on tarjota ihmisille tietoa, vinkkejä, opastusta, rentoutumista, hyvää mieltä ja inspiraatiota. Olen itse tuottanut kaiken materiaalin koulutusteni ja pätevyyksieni tukemina. Olen pyrkinyt luomaan sivuston selkeäksi ja helpoksi käyttää. Yhtenä erikoisuutena yritykseni toimintaan liittyy se. että asiakkaita kohtaan ei harjoiteta aggressiivista mainontaa, sähköposteja, bannereita tai kyselyjä. Niitä on aivan riittämiin niin monilla sivustoilla, että halusin jättää ne pois. Yritykseni sivuilla asiakas saa seikkailla rauhassa ilman tuputtelevia tarjouksia tai kampanjoita.

Verkkokaupasta löytyy laadukkaita ja toimivia ihonhoitotuotteita päästä varpaisiin, henkilökohtainen ihonhoidon neuvontapalvelu videolinkkinä sekä energianvälityshoito etänä. Kaikkien yritykseni tuotteiden ja palveluiden tarkoitus on auttaa, tuottaa hyvää mieltä ja lisätä hyvinvointia. Etenkin tällaisena epävarmana aikana kaipaa ja arvostaa omaa elämänlaatua parantavia, konkreettisia asioita.

Itselleni innostavinta tässä kaikessa uudistuksessa on ollut ajatus siitä, että ihmisen ei oikeasti tarvitse poistua kotoaan saadakseen ammattitaitoista ihon- ja kauneudenhoidon opastusta, vaan hän voi saada sitä kotisohvallaan. Tärkeintä kaikessa hyvinvointiin ja ihon- sekä kauneudenhoitoon liittyvässä on kotona tapahtuva hoito. Kotona tehtävät asiat ovat suurimmassa roolissa, sillä itseään ja ihoaan tulee hoitaa päivittäin. Kotona tehtävät asiat helpottuvat huomattavasti, kun saa oikeanlaista ammattilaisen opastusta sekä suositukset sopivista täsmätuotteista, jotka täydentävät kotona tapahtuvan ihonhoidon. 

Tutustu siis rohkeasti ja avoimin sydämin uudistettuun sivustoon ja muista, että elämässä Sinulla on lupa nauttia!

-Netta Saarinen-