Energianvälitys etänä 30 min

Koulutetun Kundalini Reikimasterin toteuttamaa energianvälitystä.

Energia ei tunne ajan tai paikan rajoituksia. Etänä toteutettu energianvälitys toimii erittäin hyvin.

Energianvälitys on luonnollinen, lempeä, turvallinen ja tehokas sekä rauhoittava energian kanavointimuoto, joka sopii kaikille. 

Energian välittämisessä hyödynnetään Kundalini Reikin oppeja. 

Tarkoituksena on lisätä sekä mielen että kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia ja aktivoida kehon omaa toipumisjärjestelmää. Energian välityksen aikana hyvää energiaa välittyy vastaanottajaan. 

Vaikutukset alkavat vastaanottamisesta ja voivat kestää tunneista jopa päiviin.

Energianvälitys ei ole korvaava toimenpide lääkärissä käynnille. 

Kun saat viestin sähköpostiisi (tilaus on lähetetty), voit tiedustella / varata ajan etävälitykseen sähköpostitse tai puhelimitse: info@lymisan.fi / 040 8552241.

Saat samalla ohjeet energian vastaanottamista varten.

Palvelun toimitusaika on 1-5 päivää.

40,00 €
Please select variants first

Asiakaskokemuksia

Sain tarkat ja selvät ohjeet miten virittäytyä vastaanottamaan energianvälitystä etänä. Ohjeet oli myös helppo toteuttaa. Energianvälityksen aikana tunsin rentoutuvani fyysisesti, juuri kuin ennen nukahtamista. Tunsin myös pientä nykimistä ja hellää koskettamista oikealla puolella kehoani. Olin aikaisemmin satuttanut kehoani onnettomuudessa juurikin oikealta puolelta, joka oli jumissa. Näin myös värejä hoidon aikana ja ensimmäisenä näyttäytyi vihreä ja myöhemmin sininen. 

Hoidon jälkeen olo oli ihanan levännyt, rentoutunut ja kevyt. Kaikki asiat tuntuivat selkeämmiltä. Päätin, että otan jatkossa energianvälitystä säännöllisemmin ja useammin. Hienoa, että tämä toimii ja onnistuu myös etänä! 

-Tuulia-