Wellmaxx Evening primrose-ampullipakkaus 7 X 2ml

Wellmaxx Evening primrose (Iltahelokki):

Ihon toimintoja korjaava tehotiiviste! Vahvistaa ja tasapainottaa ihon omia, luonnollisia toimintoja.

Kaipaako ihosi tasapainottavaa vaikutusta?

Toisinaan iho ei jaksa ylläpitää normaaleja toimintoja ja se voi stressaantua, ärtyä ja menettää pehmoisuuttaan. Ampullin sisältämät rasvahapot tukevat ihon luonnollista aineenvaihduntaa.

Tässä ampullissa vaikuttavana aineena on mm. iltahelokkikukka-uute, joka lievittää ihoärsytyksiä ja kutinaa sekä atooppista ekseemaa. Se lievittää ihon tulehdustilaa, elvyttää ihon omaa suojakerrosta sekä hoitaa kuivaa ihoa samalla kosteuttaen ja korjaten sitä.

Käyttö: Levitä ampullin sisältö aina puhdistetulle iholle. Katkaise ampullin kaula suojaamalla sormesi pumpulilla tai pehmeällä paperilla. Levitä aamulla tai illalla ennen päivä/yövoidetta koko ampullin sisältö pyörivin liikkein kasvoille, kaulalle ja decolleteelle. Vältä silmänympärysihoa sekä huulia. Mikäli ärsytystä esiintyy, lopeta tuotteen käyttö.

Ainesosat: Aqua [Water], Glycerin, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower/Leaf/Stem Extract, Hydrolyzed Lupine Protein, C12-13 Pareth-9, Tocopherol, BHT, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum [Fragrance], CI 42090 [Blue 1]

38.00 €