Wellmaxx Evening primrose-ampullipakkaus 7 X 2ml

Loppuunmyyty

Ampullit ovat yksittäispakattuja tehoainetiivisteitä/väkevöityjä seoksia. Niihin on tiivistetty rikkaimmat ainesosat, joilla saavutetaan nopein ja tehokkain vaikutus.

Wellmaxx Evening primrose (Iltahelokki):

Ihon toimintoja korjaava tehotiiviste! 

Tämä ampulli korjaa ja tasapainottaa ihon omaa, luonnollista toimintaa. Ampullin sisältämät rasvahapot tukevat ihon luonnollista aineenvaihduntaa. Tehoaineet elvyttävät ihon omaa suojakerrosta sekä hoitavat kuivaa ihoa samalla kosteuttaen ja korjaten sitä. Iho saa uutta joustavuutta ja pehmeyttä.

Tässä ampullissa vaikuttavina aineina ovat mm. iltahelokkikukka-uute ja lupiiniproteiini:

Iltahelokkikukka-uute kosteuttaa ihoa ja lieventää ihoärsytyksiä, kutinaa sekä atooppista ekseemaa.

Lupiiniproteiini aktivoi ihon kollageenisynteesiä sekä tukee ja vahvistaa ihon luonnollista toimintaa.

Käyttö: Käytä ampullit seitsemänä peräkkäisenä päivänä kuurimaisesti. Levitä ampullin sisältö aina puhdistetulle iholle. Katkaise ampullin kaula suojaamalla sormesi pumpulilla tai pehmeällä paperilla. Levitä aamulla tai illalla ennen päivä/yövoidetta koko ampullin sisältö pyörivin liikkein kasvoille, kaulalle ja decolleteelle. Vältä silmänympärysihoa sekä huulia. Mikäli ärsytystä esiintyy, lopeta tuotteen käyttö.

Tuotteessa on raikas tuoksu.

Ainesosat: Aqua [Water], Glycerin, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower/Leaf/Stem Extract, Hydrolyzed Lupine Protein, C12-13 Pareth-9, Tocopherol, BHT, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum [Fragrance], CI 42090 [Blue 1]

43,00 €
Please select variants first

Asiakaskokemuksia

"Ampullin sisältö oli juoksevaa ja helposti iholle levittyvää. Ampullissa oli ihana, lempeän raikas tuoksu ja se levittyi ja imeytyi ihoon nopeasti. Iho jäi pehmeän tuntuiseksi ja kasvovoide levittyi iholle paremmin ampullin laiton jälkeen. Ihoni ottaa selkeästi ampullin ansiosta muut hoitotuotteet, kuten voiteet paremmin vastaan." -Outi-