Wellmaxx Gingko biloba-ampullipakkaus 7 X 2ml

Loppuunmyyty

Ampullit ovat yksittäispakattuja tehoainetiivisteitä/väkevöityjä seoksia. Niihin on tiivistetty rikkaimmat ainesosat, joilla saavutetaan nopein ja tehokkain vaikutus.

Gingko biloba (Neidonhiuspuu-uute):

Ihoa elävöittävä tehotiiviste!

Tämän ampullin avulla ihokudos aktivoituu ja vahvistuu uuteen eloon. Ihon mikroverenkierto sekä hapenottokyky parantuvat. Raikkauden tunne iholla lisääntyy. Ihon vastustuskyky lisääntyy ja se saa suojaa vapaita happiradikaaleja vastaan. Iho saa lisää energiaa ja elinvoimaa.

Tässä ampullissa vaikuttavina aineina ovat mm. neidonhiuspuu-uute ja lotusuute:

Neidonhiuspuu-uute on antioksidanttipitoinen, joka vilkastuttaa ihon mikroverenkiertoa ja suojaa ihoa. Lisäksi se tukee ja vahvistaa ihon toimintaa.

Lotusuute kosteuttaa ihoa lisäten ihon mikroverenkiertoa ja hapen kuljetusta. Lisäksi se kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa.

Käyttö: Käytä ampullit seitsemänä peräkkäisenä päivänä kuurimaisesti. Levitä ampullin sisältö aina puhdistetulle iholle. Katkaise ampullin kaula suojaamalla sormesi pumpulilla tai pehmeällä paperilla. Levitä aamulla tai illalla ennen päivä/yövoidetta koko ampullin sisältö pyörivin liikkein kasvoille, kaulalle ja decolleteelle. Vältä silmänympärysihoa sekä huulia. Mikäli ärsytystä esiintyy, lopeta tuotteen käyttö.

Tuotteessa on raikas tuoksu.

Ainesosat: Aqua [Water], Glycerin, Propylene Glycol, C12-13 Pareth-9, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Maltodextrin, Xanthan Gum, Tocopherol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Lactic Acid, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Limonene, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional, Parfum [Fragrance]


43,00 €
Please select variants first