Wellmaxx Hyaluron+Aloe Vera-ampullipakkaus 7 X 2ml

Wellmaxx Hyaluron+Aloe vera (Aloe vera):

Ihoa intensiivisesti kosteuttava tehotiiviste!

Onko ihollasi jano?

Tämä ampulli syväkosteuttaa ja rentouttaa ihoasi pitkäkestoisesti sekä lieventää ihoärsytyksiä. Ampulli myös raikastaa ihoasi sekä viilentää sitä hellästi ja pehmeästi. Ihosi saa mahdollisuuden näyttää kosteutetulta, raikkaalta ja kiinteältä.

Tässä ampullissa vaikuttavana aineena on mm. aloe vera, joka kosteuttaa, rauhoittaa ja hoitaa ihoa. Sillä on antibakteerinen vaikutus ja se nopeuttaa auringon polttaman ihon sekä tulehdusten paranemista.

Käyttö: Levitä ampullin sisältö aina puhdistetulle iholle. Katkaise ampullin kaula suojaamalla sormesi pumpulilla tai pehmeällä paperilla. Levitä aamulla tai illalla ennen päivä/yövoidetta koko ampullin sisältö pyörivin liikkein kasvoille, kaulalle ja decolleteelle. Vältä silmänympärysihoa sekä huulia. Mikäli ärsytystä esiintyy, lopeta tuotteen käyttö.

Ainesosat: Aqua [Water], Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Methyl Gluceth-20, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Allantoin, Alcohol, Serine, Urea, Sorbitol, Propylene Glycol, Pantolactone, Hydroxyethylcellulose, TEA-Lactate, EDTA, Sodium PCA, Sodium Lactate, Sodium Chloride, Lactic Acid, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Methenamine, Sodium Benzoate, Sodium Methylparaben

38.00 €