Wellmaxx Hyaluron+Aloe Vera-ampullipakkaus 7 X 2ml

Loppuunmyyty

Ampullit ovat yksittäispakattuja tehoainetiivisteitä/väkevöityjä seoksia. Niihin on tiivistetty rikkaimmat ainesosat, joilla saavutetaan nopein ja tehokkain vaikutus.

Hyaluron+Aloe vera (Aloe vera):

Ihoa intensiivisesti kosteuttava tehotiiviste!

Tämä ampulli syväkosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti. Se myös lieventää ihoärsytyksiä ja rauhoittaa. Ampulli raikastaa ihoa sekä viilentää sitä hellästi. Näiden vaikutusten ansiosta iho rentoutuu ja voi paremmin. Iho saa kosteutta, pehmeyttä ja raikkautta.

Tässä ampullissa vaikuttavina aineina ovat mm. aloe vera ja hyaluronhappo:

Aloe vera hoitaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Sillä on antibakteerinen vaikutus ja se nopeuttaa auringon polttaman ihon sekä tulehdusten paranemista.

Hyaluronhappo kosteuttaa, silottaa sekä uudistaa ihoa. Se auttaa ihoa säilyttämään kosteuden, kiinteyden ja kimmoisuuden pitkään. 

Käyttö: Käytä ampullit seitsemänä peräkkäisenä päivänä kuurimaisesti. Levitä ampullin sisältö aina puhdistetulle iholle. Katkaise ampullin kaula suojaamalla sormesi pumpulilla tai pehmeällä paperilla. Levitä aamulla tai illalla ennen päivä/yövoidetta koko ampullin sisältö pyörivin liikkein kasvoille, kaulalle ja decolleteelle. Vältä silmänympärysihoa sekä huulia. Mikäli ärsytystä esiintyy, lopeta tuotteen käyttö.

Tuotteessa on mieto tuoksu.

Ainesosat: Aqua [Water], Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Methyl Gluceth-20, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Allantoin, Alcohol, Serine, Urea, Sorbitol, Propylene Glycol, Pantolactone, Hydroxyethylcellulose, TEA-Lactate, EDTA, Sodium PCA, Sodium Lactate, Sodium Chloride, Lactic Acid, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Methenamine, Sodium Benzoate, Sodium Methylparaben

43,00 €
Please select variants first

Asiakaskokemuksia

"Ampullien käytön jälkeen iho oli pehmeämpi ja kosteampi! Ampulleja oli helppo käyttää ja tuote oli erittäin riittoisaa. Voisin käyttää vaikka joka päivä! Vahva suositus." -Minttu-

"Ampullien sisältö oli erittäin kosteuttava ja tunne säilyi pitkään. Iho oli pehmeä ja kuulas. Ampullista riitti myös dekolteelle. Hyvä hinta-laatusuhde. Vahva suositus." -Mari-