Wellmaxx Hyaluron+Calcium-ampullipakkaus 7 X 2ml

Loppuunmyyty

Ampullit ovat yksittäispakattuja tehoainetiivisteitä/väkevöityjä seoksia. Niihin on tiivistetty rikkaimmat ainesosat, joilla saavutetaan nopein ja tehokkain vaikutus.

Hyaluron+Calcium (Kalsium):

Ihoa maksimaalisesti kosteuttava tehotiiviste!

Tämä voimatiiviste kosteuttaa ihoa maksimaalisesti. Ampulli sisältää suuri- ja pienimolekyylistä hyaluronhappoa, joiden vaikutuksesta selkeät kuivuusrypyt iholla saavat tasaisemman ja lievemmän muodon. Tällä ampullilla voi helliä ja hoivata ihoa vaikka päivittäin toistuvalla hoitorituaalilla. Iho saa kosteutta ja elinvoimaa.

Tässä ampullissa vaikuttavina aineina ovat mm. kalsium ja hyaluronhappo:

Kalsium kosteuttaa, ravitsee ja vahvistaa ihoa, jolloin kimmoisuus ja ihon oma vastustuskyky lisääntyvät.

Hyaluronhappo kosteuttaa, silottaa sekä uudistaa ihoa. Se auttaa ihoa säilyttämään kosteuden, kiinteyden ja kimmoisuuden pitkään.

Käyttö: Käytä ampullit seitsemänä peräkkäisenä päivänä kuurimaisesti. Levitä ampullin sisältö aina puhdistetulle iholle. Katkaise ampullin kaula suojaamalla sormesi pumpulilla tai pehmeällä paperilla. Levitä aamulla tai illalla ennen päivä/yövoidetta koko ampullin sisältö pyörivin liikkein kasvoille, kaulalle ja decolleteelle. Vältä silmänympärysihoa sekä huulia. Mikäli ärsytystä esiintyy, lopeta tuotteen käyttö.

Tuotteessa on raikas tuoksu.

Ainesosat: Aqua [Water], Pentylene Glycol, Butylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Calcium PCA, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Tocopherol, Sodium Lactate, Lactic Acid, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Parfum [Fragrance]

43,00 €
Please select variants first