Tietoa Wellmaxx-tuotesarjasta

Wellmaxx on saksalainen tuotemerkki. Wellmaxx-hoitotuotteet auttavat säilyttämään ihon kosteuden, kiinteyden ja kimmoisuuden pitkään. Ainutlaatuisen vaikuttavien aineiden yhdistelmän ansiosta Wellmaxx Hyaluron on innovatiivinen kosteuttaja, joka auttaa tehokkaasti parantamaan ihon joustavuutta ja kimmoisuutta. Vaikuttava aine hyaluroni auttaa ihoa pitämään kosteuspitoisuuden täydellisessä tasapainossa ja huolehtii siitä, että iho näyttää raikkaalta ja terveeltä sekä tuntuu joustavalta.

Alun perin hyaluronhappoa käytettiin lääketieteessä esim. haavojen, arpein ja nivelten käsittelyyn, kun taas esteettinen plastiikkakirurgia käyttää sitä injektioissa, joilla vähennetään syviä ryppyjä, muokataan kasvonpiirteitä tai täytetään huulia.

Vanheneminen, fysikaalinen ärsytys, omat geenit ja vahingolliset ympäristöolosuhteet nopeuttavat luonnostaan tuottaman hylauronhapon vähenemistä.

Jotta iho voi säilyttää kimmoisuutensa ja vastustuskykynsä pidempään, on suositeltavaa, että ihon vanhenemista hidastetaan hyaluronpitoisilla ihonhoitotuotteilla. Hyaluronhappo kosteuttaa erittäin tehokkaasti ja se pystyy sitomaan vetrtä jopa kolmekymmentä kertaa enemmän kuin ihosolut. Se kosteuttaa intensiivisesti ja tekee ihosta siten kimmoisamman ja joustavamman sekä saa sen näyttämään raikkaalta. Lisäksi hyaluronhappo tukee solujen kasvua ja ärtyneen ihon uusiutumista.

Ikääntymisen myötä iho menettää kimmoisuutensa ja joustavuutensa. Haluamme korjata jo olemassa olevia ryppyjä ja samanaikaisesti estää uusien ryppyjen muodostumista. Eräs syy tähän on ihon hyaluronhappotason todistettavissa oleva väheneminen. Ikääntymisen myötä hyaluronhappopitoisuus vähenee niin huomattavasti, että sidekudosten soluväliaineen määrä vähenee. Vain jos iho pystyy tallentamaan riittävästi kosteutta, sitä ikään kuin kohotetaan sisältäpäin.

Wellmaxx käyttää konseptinsa mukaisesti kaikille ihotyypeille ja kaikkiin ihon tiloihin samoja erityisen tehokkaita ja testattuja vaikuttavia aineita.

"Vesimagneetti" hyaluronhappo on keskeinen vaikuttava aine, koska hyaluronia sisältävät hoitotuotteet ensinnäkin aktivoivat ihon omaa hyaluronhapon tuotantoa syvemmissä ihokerroksissa tavoitteenaan täyttää sidekudosten soluväliaineet biohyaluronhapolla ja lieventää siten ryppyjä.

Lisäksi tuotteet sisältävät puhdasta hyaluronhappoa, joka vaikuttaa heti: pintapuoliset rypyt vetäytyvät ja iho vaikuttaa sileämmältä ja raikkaammalta, koska ihokerrokset saavat intensiivisesti hyaluronhappoa.

Se lisää volyymia sitomalla ihon pintaan riittävästi kosteutta. Lisäksi hyaluronhappo muodostaa iholle hengittävän kalvon, joka suojaa ihoa kuivumiselta.

Hyaluronhaposta on tullut pysyvä osa esteettistä plastiikkakirurgiaa ja kosmeettista ihonhoitoa. Hyaluronhappo kuuluu eniten käytettyihin vaikuttaviin aineisiin taistelussa ihon vanhenemista vastaan ja ns. ryppyjen täytteenä se on jopa johtavassa asemassa.