Eri hoidoissa käytetään laadukkaita saksalaisia Dr. Belterin, Peclavuksen ja Wellmaxxin tuotteita.

Dr. Belterillä on yli 30 vuoden kokemus ihonhoitotuotteiden valmistuksessa. Dr. Belterin tuotteissa kohtaavat laadukkuus sekä rakkaus luonnosta saataviin raaka-aineisiin. Dr. Belterin tuotesarjasta löytyy omat täsmätuotteet jokaisen ihon yksilöllisiin tarpeisiin. Tuotteiden kehityksessä inspiroidutaan luonnon monimuotoisuudesta ja kaikki tuotteet on valmistettu 95-100 % luonnollisista raaka-aineista. Tuotteet eivät sisällä haitallisia mineraaleja tai silikoniöljyä. Tuotteet valmistetaan tarkoissa laboratorio-olosuhteissa biokemiaa ja mikrobiologiaa hyödyntäen. Tuotteiden valmistuksessa etusijalla ovat laadukkuus ja luonnonmukaisuuden kunnioittaminen.

Peclavuksella on yli 50 vuoden kokemus sekä perinteet. Peclavuksen jalkahoitotuotteiden valmistuksessa on huomioitu tarkkaan luonto- ja ympäristöystävälliset valmistustavat. Peclavuksen tuotteissa ei ole väriaineita tai synteettisiä hajusteita, silikoniöljyjä, kemiallisia öljyjä tai ainesosia, joita olisi muunneltu geneettisesti. Peclavuksen tuotteissa korostuu valmistusprosessin luonnollisuus ja tuotteiden ihoystävällisyys.

Wellmaxx on palvellut yli 25 vuotta vastaten ihmisten ihonhoidon muuttuviin tarpeisiin. Jatkuva intohimo uuden keksimiseen ja kehittämiseen on tuotemerkin perusta. Wellmaxxin tuotteilla pyritään antamaan iholle sen tarvitsema maksimaalinen kosteutus. Wellmaxx panostaa tuotekehityksessään tehokkaisiin vaikuttaviin aineisiin ihonhoidossa. Wellmaxx haluaa saada sinut nauttimaan ja juhlistamaan jokapäiväistä ihonhoitohetkeäsi.